Bestel nu
Anna-idea
WAARDEVOLLE WEETJES over e-mailmarketing,
nieuwsbrieven en e-mailbezorgING

Anna’s
gouden tips

SCHRIJFTIPS

Kritisch!

Je hebt een stukje voor je nieuwsbrief geschreven! Yes, je bent er tevreden over. Misschien kostte het je even wat tijd of wie weet rolde het zo uit je pen. Hoe het jou ook verging, laat het even een tijdje rusten.
Lees meer...

Beleving

Tegenwoordig gaat alles om beleving. Je verkoopt niet alleen een product, je verkoopt ook de beleving. Wanneer je puur en alleen je producten aanbiedt in je nieuwsbrief, laat je iets heel belangrijks liggen.
Lees meer...

Veelgestelde vragen

Wat kost AnnaMail?

AnnaMail is verkrijgbaar in verschillende pakketten. Klik hier voor meer informatie over Anna's tarieven.

Ik heb geen website. Kan ik AnnaMail toch gebruiken?

Zonder website kun je AnnaMail niet gebruiken. Maar als je geen website hebt, wil AnnaMail je wel graag helpen in het leveren van een passende website. Stuur ons een email voor meer informatie!

Mijn website is geen Wordpress website. Kan ik AnnaMail wel gebruiken?

AnnaMail gebruikt Wordpress omdat dit het meest gebruikersvriendelijke beheersysteem voor websites is. Als je geen Wordpress website hebt, wil AnnaMail je graag helpen in het leveren van een passende Wordpress website. Stuur ons een email voor meer informatie!

Gebruikt AnnaMail wp_mail?

Nee. Het gebruikt in plaats daarvan PHPMail.

Hoe worden de contact limieten berekend?

Alle gebruikers met de status Geabonneerd, Onbevestigd en Inactief worden geteld. Dit geldt ook voor gebruikers die zijn toegevoegd aan de WordPress-gebruikerslijst en de WooCommerce-klantenlijst , wat betekent dat ze ook worden geteld.

Als je bijvoorbeeld 1000 bevestigde AnnaMail-abonnees en 2 bevestigde WordPress-gebruikers heeft, is je totale aantal abonnees 1002.

Is er een limiet aan het aantal nieuwsbrieven dat ik kan verzenden?

Bij gebruik van de MailPoet Sending Service is er geen beperking op het aantal e-mails dat door de plug-in zelf wordt verzonden. De enige limiet die we hebben, is het aantal unieke e-mailadressen waarnaar u kunt verzenden.

Welke email verzenddienst gebruikt AnnaMail?

AnnaMail gebruikt de MailPoet verzendservice. Dit is een professionele verzendservice waarmee je bulk e-mailcampagnes kunt verzenden. Op deze manier kun je de lijsten van je abonnees beheren en segmenteren, aangepaste nieuwsbrieven samenstellen en campagnes op grotere schaal verzenden en volgen vanaf één enkele plek.

De MailPoet verzendservice is zeer betrouwbaar en verzendt iedere maand +30 miljoen e-mails met een afleverpercentage van 98,5%. Bovendien garandeert de verzenddienst van MailPoet te allen tijde een hoge beschikbaarheid. In het zeldzame geval dat onze service tijdelijk niet beschikbaar is, laten wachtrijen laten geen e-mails achter en wordt de levering hervat zodra deze weer online is.

Voldoet AnnaMail aan de AVG wetgeving?

Ja, we voldoen aan de AVG en we hebben een Verwerkersovereenkomst .
Je kunt ook ons privacybeleid raadplegen.

We raden je aan ook een link naar ons privacybeleid toe te voegen op je eigen privacyverklaring pagina. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je abonnees weten dat MailPoet je e-mails bezorgt als je met AnnaMail verzendt.
meer dan 50 e-mail templates

Voor het geval je geen designer bent...

Overstappen?

Overstappen of starten met AnnaMail is super eenvoudig. Wij regelen alles van begin tot het eind. 

Regel je dit liever zelf? Al je contacten kun je in een paar klikken importeren in AnnaMail, zodat jij snel kan starten met het versturen van aantrekkelijke berichten en nieuwsbrieven.
Meer informatie
CONTACT

Anna denkt graag met je mee!

Anna-idea
Contact formulier NL
We waarderen je feedback. Laat het ons weten!
Ik blijf op de hoogte

Aanmelden

MELD je aan en ontvang originele tips en trucs in je inbox!
Aanmelden nieuwsbrief
Mail-by-Anna

Over AnnaMail

AnnaMail is een modern platform voor het versturen van hippe en aantrekkelijke mailingen en berichten vanuit je Wordpress website.

Eenvoudig. Persoonlijk. Voordelig.
Made With By Brovisuals
v1.0.5
rocketcrossmenu