Bestel nu

Overstappen

Je hebt je beste- keuze gemaakt en gaat overstappen op AnnaMail? Proficiat! We helpen je graag op weg met het migreren van je abonnees.

Er zijn twee manieren om vanuit andere platformen (zoals bijvoorbeeld MailChimp) te importeren. Je kunt de abonnees exporteren naar een CSV-bestand en dat rechtstreeks in AnnaMail importeren.

Als alternatief kun je rechtstreeks vanuit MailChimp importeren met behulp van een API-sleutel. Beide methoden worden hieronder behandeld.

Methode 1: Migreren met CSV vanuit MailChimp

Stap 1: je MailChimp-abonnees exporteren

Klik in MailChimp op Lijsten

Uit de lijsten scherm overzicht, selecteer je de lijst met abonnees die je wilt exporteren.

AnnaMail importeert alle aangepaste velden in de CSV-export vanuit MailChimp. Als je deze velden niet in de export wilt, klikt u op Toggle Columns in de lijst en deselecteer je de velden die je niet wilt exporten.

Klik op Export List en MailChimp stuurt je een e-mail met de downloadlink zodra de export klaar is.

MailChimp exporteert een .zip-bestand. Het bevat 3 CSV-bestanden. Een voor geabonneerde gebruikers, een voor opgeschoonde gebruikers en een voor niet-geabonneerde gebruikers. Om in AnnaMail te importeren, hebt je alleen het CSV-bestand nodig waarop je bent geabonneerd. Gebruik de andere niet.

Stap 2: importeren in AnnaMail

Ga naar je wp-admin> AnnaMail > Abonnees> Importeren Selecteer Upload een bestand en selecteer de CSV waarop je geabonneerd bent uit de zip.

Klik op Volgende stap , je krijgt dan de optie om de import- en toewijzingsvelden te controleren. Standaard zijn alle aangepaste velden ingesteld op Veld negeren . Als je op Veld negeren klikt, kun je ofwel een nieuw aangepast veld maken in AnnaMail met de naam of de waarde toewijzen aan een bestaand aangepast veld.

Stel de lijst in en klik op Volgende stap .

Als alles goed gaat, zie je een succesbericht:

Methode 2: importeren via de MailChimp API

Met AnnaMail kun je ook rechtstreeks verbinding maken met de MailChimp API om abonnees te importeren, hiervoor moet je een MailChimp API-sleutel genereren.

Stap 1: de API verbinden

Zodra je je MailChimp API-sleutel hebt, ga je naar je wp-admin> AnnaMail > Abonnees> Importeren en selecteer Importeren vanuit MailChimp Voer je API-sleutel in en klik op Verifiëren.

Stap 2: Lijsten importeren

Selecteer welke lijst je uit MailChimp wilt importeren.

Je kunt meerdere lijsten selecteren om te importeren. Nadat je je lijsten geselecteerd hebt, klik je op Volgende stap .

Controleer de import- en toewijzingsvelden. Standaard zijn alle aangepaste velden ingesteld op Veld negeren . Als je op Velden negeren klikt , kun je ofwel een nieuw aangepast veld maken in AnnaMail met de naam of de waarde toewijzen aan een bestaand aangepast veld.

Stel nu gewoon de lijst in en klik op Volgende stap .

Als alles goed gaat, zie je een succesbericht:

meer dan 50 e-mail templates

Voor het geval je geen designer bent...

Overstappen?

Overstappen of starten met AnnaMail is super eenvoudig. Wij regelen alles van begin tot het eind. 

Regel je dit liever zelf? Al je contacten kun je in een paar klikken importeren in AnnaMail, zodat jij snel kan starten met het versturen van aantrekkelijke berichten en nieuwsbrieven.
Meer informatie
CONTACT

Anna denkt graag met je mee!

Anna-idea
Contact formulier NL
We waarderen je feedback. Laat het ons weten!
Ik blijf op de hoogte

Aanmelden

MELD je aan en ontvang originele tips en trucs in je inbox!
Aanmelden nieuwsbrief
Mail-by-Anna

Over AnnaMail

AnnaMail is een modern platform voor het versturen van hippe en aantrekkelijke mailingen en berichten vanuit je Wordpress website.

Eenvoudig. Persoonlijk. Voordelig.
Made With By Brovisuals
v1.0.6
rocketcrossmenu